tirsdag 26. januar 2010

Vinteren er i gang

Vinteroppkjøringen er i gang og første prøven i starten av februar. Det er en merkelig vinter, kulda har satt sitt tak og de feste Rugdene har krepert mens noen fasaner ennå er å finne. På Jæren snakkes det om ender som er så preget av kulden at du kan gå å plukke dem med hendene. Sirdal er kald og snøfattig så skiturene må gå høyt eller ihvertfall på gamle ski da steinene stikker opp overalt. Vi holder motet oppe og satser på en fin utvikling værmessig nå fremover etter fullmåne! Det ble ikke noe parring på tispa vår så våren kan da planlegges med masse reising og prøvehelger.
Vi håper dere med Flørlihunder stiller på prøver og er veldig intresert i å ha dere med på prøvene i Sirdal eller Hovden. Gi beskjed hvis dere ønsker å være med som deltakere eller "bare kikke", så kan dere slå følge med oss og oppleve sporten.
NB Det vanker en overaskelse til Flørlihunder som får jaktpremie!!!!!!

1 kommentar:

Frank Ådne Pedersen sa...

Lykke til i vinter å hils Gisle å gjengen. Dårlige treningsforhold her på sørlandet, samt løpetid pågang gjør sitt til at vi ikke regner med å være startklar før langt ut i 2011 :-)