tirsdag 6. november 2012

Lavland høsten 2012

Da er lavlandssesongen over og det ble premiefattig for Flørlihundene. Jeg var på Vestfold 2 og der gjorde Tallulah en god jobb med stand, reis, og ro men strøk på apporten. (dommeren dro frem ei stor våt fasan og det var ikke mulig å få Tallulah til å skulle hente den, hun snudde seg bare vekk når de holdt den opp fremfor henne) Men nå henger to ryper til tørk på loftet.
Ellers så var Billy The Kid på Vestfold 1 og NM lavland uten resultat, og vi så at Billy til Richard Arnesen var påmeldt Vestfold 2, det var ogsa Zico til Marianne og Jostein.
Nå i helgen var det Forusprøve og både Billy The Kid og Tallulah gikk i VK. Billy fikk seg et bra fuglearbeid men rotet det til utover i andre slipp så premien røyk der, Tallulah kom ikke i fugl.
Akita til Veslemøy gikk på fredagen og jeg hørte fra dommerne at hun går kanongodt.

Alt ialt så er vi veldig fornøyd med Flørlihundene og eierne til disse i høst, dere jobber bra med unghundene og stiller på prøve :-) reultatene kommer, det er vi sikre på.

Vi stiller Hydra Noor på Hovden 1 til vinteren, det håper vi flere av der andre gjør også da vi er med på å arrangere prøven, det hadde vært ekstra kjekt på premieutdelingen å ropt opp noen Flørlihunder :-)

Her er filmsnutt fra trening på Forus, å ta stand og sette Fasan er ikke lett ser dere! Fasanen løp, Tallulah måtte virkelig trøkke til i reisen og jeg løp med Hydra i bånd for å filme.
Men artig er det, selv om filmingen ikke hadde fått noen kvalitetspris!

Ingen kommentarer: