mandag 19. januar 2009

Valpene 20 dager

De har alle tatt sine første vaklende skritt, noen mer stødig en andre men de går ihvertfall! Vekta har passert kiloen og det er mye lyd i kassen. Litt småbjeffing og lek, men mest hyling og grining etter mora når hun er ute og lufter seg eller får mat.
De har nå fått ny adresse alle sammen, hannen skal bli her i Stavanger, en tispe til Stryn, en til Bergen, en til Bærum, en til Risør og en til Sirdal. Veldig kjekt at alle skal til jakt eller friluftsinteresserte familier slik at de får utfolde seg i sitt rette element.

Ixi begynner nå å se pjusket ut, nå går all mat rett igjennom og videre til valpene. Vi er glad hun ikke skal på utstilling eller jaktprøve på noen måneder. Ellers går alt av seg selv, det nærmer seg punktet da vi skal begynne å tilleggsfore de små, da blir det travelt, fem ganger i døgnet skal de ha mat så da er det godt å ha tenåringsbarn i huset som kan trø til å hjelpe.
Når de blir en uke til og begynner å få fart i beina skal jeg prøve å lage en presentasjon av hver enkelt valp er målet, så vi får se hvordan det går!

Ingen kommentarer: