mandag 15. februar 2010

Sirdal 1

Et nydelig vær og flotte forhold var det som møtte oss lørdag morgen når vi våknet på Ådneram. Det var så kaldt at bilen ikke ville starte så vi måtte ringe og be Gisle Eriksen om å svare ja på oppropet mens jeg var i gang med prøvestart av bilen. Det gikk etterhvert og dieseldyret i Volvoen harket igang. Det var -18 grader da vi startet og solen var på vei opp når vi kjørte innover anleggsveien til Elvasshei som var dagens utgangspunkt for blandet parti som vi deltok i. Vi deltok med vår engelsksetter Kira og Miss Tallulah. I det samme partiet stilte også Billy the Kid med fører Astrid Eriksen. Det var en god start for Billy, han drog på bortover et vann langs kanten av fjellet og festet stand etter fem minutter. Etter et flott fuglearbeid med reis og ro vartet han opp med nok et fuglearbeid to minnutter senere hvor fuglen gikk før fører kom opp og Billy sto rolig igjen. 1 UK ble resultatet i løpet av dagen og vi gratulerer som oppdrettere. Gisle har her gjort en kjempejobb med Billy som lett lar seg styre i fjellet.
Tallulah fikk seg også en stand oppå en liten haug, vi så her rypa springe foran henne men vi var for langt vekk og når vi kom opp og fikk gitt reisordre var fuglen fløyet, synd men dagen til ende gikk hun veldig bra og fikk karakterene 556444. Kira gikk også veldig bra og tok stand oppi ei li, makker kom opp bak henne i godt driv og passerte på 10 meters hold mot rypene hennes, da sprakk hun og var med på festen med reis og laaange bremsespor.
Søndagen ble vi noe flere i partiet men med samme flotte været, Her drog Billyen til igjen med overbevisende søk og fuglearbeid, nå med Gisle som fører. Resultat ble igjen 1 UK og vi gratulerer igjen en masse, hvis dette nivået holder seg vil de sanke mye premier fremover og Sør Norsk og Artic cup kan vente seg vår favoritt fra Rogaland. Kira og Tallulah gikk veldig bra denne dagen også men med tomstand på Tallulah og ingen fuglearbeid på Kira ble det heller ingen premier i dag.
Vi gleder oss til forsettelsen på denne vintersesongen!

2 kommentarer:

Folkviga`s Kennel sa...

Gratla te dokke adle.
Høres ut som dokke har hatt ei flotte helg!!!

Kjetil Kristiansen sa...

Et flott kull dere har fått frem. Gleder meg til å se forsettelsen både på Tallulah og Billy. En fornøyelse å gå sammen med dere på søndagen. Dagene blir lette når vi får se slike gode hunder:-)