onsdag 22. desember 2010

Årets Flørlihund 2010


Så var sesongen 2010 definitivt over. Vi i Flørlis Kennel har lyst til å hedre den hunden m/eier, som har gjordt det godt gjennom kalendeåret. Kriteriene for valget er til dels hemmelige og subjektive, Men det ligger i kortene at det er en hund som har gjort det godt på jaktprøver, utstilling og som vi tror kan sette Flørli på resultatlistene også i fremtiden. Årets valg var enkelt. Flørli`s Billy The Kid har fra første prøve i februar høstet førstepremier på jaktprøver og utstilling. Først vinteren i UK, sommeren på utstilling, så høsten i AK. Rogaland fuglehundklubb har sågar beskrevet han som "premiegrossiten"

Det er med stor glede vi her kårer Årets hund i Flørli, og overrekker en velfortjent "julepresang" til Billy The Kid og eiere/førere Gisle og Astrid Eriksen.
Gratulerer til dere alle tre fra oss i Flørli!
*
Vi vil samtidig takke alle dere andre som har hund fra Flørli, som stiller på jaktprøver og høster premier og/eller bruker hunden til jakt og friluftsliv. Stå på, jobb med hunden deres, så kan det være det er din dør vi banker på neste Jul, med en "Julepresang"

Ingen kommentarer: