søndag 13. mars 2011

Vk debut for Tallulah på Hovden


Forrige helg var det på tur til Hovden og skulle debutere i VK (Vinnerklassen) på jaktprøve for Tallulah. Hun har vært litt slakk i søket siden løpetiden i januar og det er hun nok fremdeles. Vi fikk to fantastiske dager med premien 3.vk i kvalifiseringen på fredagen og 4. vk i finalen. Hun blendet som sagt ikke i søket, men fant fugl og behandlet sine sjanser godt, noe som resulterte i fantastiske resultater for en hund på 2,5 år. Her er link til omtale http://www.rogalandfk.org/


Vi må samtidig gratuler Morten Soltvedt som med kullsøsteren Førli`s Fam fikk 1.VK Kval. og 5 VK finale. Billy the Kid hadde også en flott situasjon med fuglearbeid og lå an til å vinne kvaliken men han løp opp noen ryper i medvind som det desverre ble litt for lange bremsespor etter.


I helgen var vi (etter å ha tilbragt noen dager i vogna på Ådneram) på prøve inn fra Flatstøl på Ådneram. Det var et fantastisk vær med vindstille og sol, men 50 cm løssnø så hundene svømte rundt i. Dette var det få hunder som klarte å forsere med iver og lyst så Tallulah fikk en runde og ferdig med det. Billy holdt koken i to runder men kom ikke i fugl og dermed ikke på premielisten.
Vi har hørt flotte rykter fra prøven på Hemsedal i helgen men kommer tilbake til det etterhvert!


1 kommentar:

Frank Ådne Pedersen sa...

Hei hei folkens. Gratulerer så mye med kanonpremier i det siste. Fantastisk moro må det være med så bra avkom. Bøyer oss i støvet og håper å sees senere i vinter. Uma hadde løpetid under sirdal 2 men håper å komme sterkere tilbake på hovden 2 og nesheia.