tirsdag 13. mars 2012

Hovden I


Så var vi i gang igjen. Torsdag kveld fikk vi omsider reist til Hovden og innstallerte oss i hytta med Gisle og Astrid, Geir Heggertveit var også ankommet og stemningen var forventningsfull.....men behersket. Fredagen opprandt med økende regn og sterk vind, utover dagen økte bare vinden på, men da var vi allerede søkkblaute og kalde.. så det gjorde ikke noe!
Tallulah gjorde en veldig bra jobb i kvalifiseringen, hun hadde et stort søk men revierte veldig bra og holdt god kontakt med fører. Så hun gikk videre på søket til finalen. Billy til Gisle gjorde det bra på et annet parti og kom i fugl og fikk en 3 vk. Geir kom også hjem med en 4 vk så det var bare meg som var uten premie.
Lørdagen var det samme vinden og nedbøren, bare da var dette gått over til snø.
Tallulah gjorde en kanonjobb i begge rundene ute å komme i fugl, Billy ledet da som eneste med fuglearbeid........... men dommerne bestemte seg for å kjøre en tredje runde. Tallulah og Billy skulle ut i slipp i lag og Tallulah tok føringen fra starten av, hun forsvant ned i en bekkedal mens Billy trakk ned langs skogen OG der sto hund i stand. Jeg visste nå at gjør hun dette arbeidet bra så har jeg 1 vk med cacit inne og nervene pulserte der jeg nærmet meg henne med dommeren på siden. Da jeg kom en 10m bak henne fikk jeg et nikk av dommeren og skulle til å reise henne, hun sto akkurat oppå en liten kul og jeg ville opp mot 5 m fra henne før jeg reiste, slik at jeg så hva som skjedde på andre siden av kulen.................. da gikk fuglen ....og Tallulah fulgte på en 8 - 10m før jeg fikk satt henne og jeg var slått ut :-( Så nærme var jeg caciten, og måtte reise hjem uten noen ting.
Men Billy fikk seg en tredje vk også denne dagen så et lyspunkt var der ihvertfall i snøstormen.
Så da var det hjem i hagen til Mamma mellom snøklokkene å være litt molefonken!!!
Vi er optimister og tror vi vil få sjansen igjen i løpet av noen år, men det var MIN dårlige dressur som gjorde at vk premien røyk, og fuglen som gjorde at caciten røyk. Rett skal være rett, denne gang!

Ingen kommentarer: